Hoe ga ik te werk:

 

1. Het intakegesprek.

Ik kom eerst gezellig langs bij jou aan huis voor een intakegesprek. Hierin bespreken we wat jouw doelstellingen zijn en doen we een aantal metingen en doorlopen we een vragenlijst om je huidige situatie te bepalen. 

 

2. De eerste trainingssessie.

In de eerste sessie ga ik in kaart brengen hoe je motorische vaardigheden zijn, hoe het met je mobiliteit is gesteld en hoeveel kracht er al in jou lichaam aanwezig is. Na aanleiding van deze sessie weet ik meer over jou en je lichaam en ga ik een op maat gemaakt trainingsschema ontwikkelen.

 

3. De 2de trainingssessie.

In de tweede sessie gaan we aan de slag met het persoonlijk ontwikkelde schema. Hierbij wordt er tijdens de trainingen nauwkeurig gelet op techniek, belastbaarheid en kijk ik goed naar de vorm van de dag. Iedere dag is het lichaam in een andere staat door allerlei factoren en kan het daardoor een andere belasting aan. Communiceren is dus ook het sleutelwoord. Ik houd goed bij wat we in de trainingen doen en je hebt een uur lang mijn volledige aandacht.

 

4. Evaluatiegesprek.

Na een trainingsperiode van 6 weken wordt er een evaluatiegesprek gehouden. Hierin gaan we opnieuw een aantal metingen doen om de vooruitgang te bepalen en te bespreken hoe de afgelopen periode is verlopen. Van hier uit gaan wij een nieuw plan bepalen voor de komende 6 weken.