REMY TONINO

Personal Trainer


Geboren en getogen in Berkel en Rodenrijs en sinds mijn 25ste mag ik mijzelf een Hagenees noemen.

Van jongs af aan vond ik buiten spelen en bewegen leuker dan binnen zitten en met lego spelen. Een echt buitenkind dus.

 

Na de middelbare school en het afronden van mijn Havo, wist ik niet zo goed welke kant ik op wilde met mijn studie. Na een aanvankelijke zoektocht kreeg ik de kans om als fitness-instructeur te beginnen bij een kleine familie-sportschool in Wassenaar.

De eigenaar zag mij al een jaar of 2 fanatiek trainen en dacht dat een baan als fitness-instructeur goed bij mij zou passen. Hiervoor had ik echter

mijn fitness-A diploma nodig en wonder boven wonder vond ik deze korte studie wel interessant. Eindelijk had ik mijn richting gekozen en deed iets waar ik wel achter stond.

 

Na een aantal jaar werkzaam te zijn geweest als fitness-instructeur en diverse opleidingen te hebben afgerond merkte ik dat ik toe was aan meer diepgang. Ik had het gevoel niet het maximale uit mijn expertise te kunnen halen door instructeur te blijven.

De tijd was aangebroken voor de volgende stap: Beginnen als freelance personal trainer.

 

Ik ben momenteel 3 jaar werkzaam als personal trainer. Naast 1 op 1 trainingen heb ik ook groepslessen ( gladiator workout, small group training, senior fitness) en meerdere workshops op een balletschool gegeven. Daarnaast ben ik een samenwerking aangegaan met een manueel therapeut als ondersteunend bewegingstherapeut. Dit alles heeft ervoor gezorgd dat ik een ervaren allround trainer ben die jou graag zou willen helpen bij het behalen van zijn doelen.

 

Heb ik je nieuwsgierig gemaakt?

Ga naar het contactformulier en stuur mij een bericht en dan spreek ik je snel!

 

“Take action! An inch of movement will bring you closer to your goals than a mile of intention.”

Steve Maraboli